Μεταφράστρια

Η κα Κακλαμάνη είναι απόφοιτος της Σχολής Εφαρμοσμένης Γλωσσολογίας του Πανεπιστημίου Ρέντινγκ (Reading University, 2000-2003) καθώς και έχει σπουδάσει Θεωρία της Μετάφρασης στο Πανεπιστήμιο Μπρίκμπεκ του Λονδίνου (Birkbeck College, 2003-2005). Είναι επικεφαλής του Τμήματος Μετάφρασης του γραφείου μας.

Δραστηριοποιείται στον τομέα της μετάφρασης, επιμέλειας κειμένων και διερμηνείας εδώ και δεκαπέντε έτη με μεγάλη επιτυχία. Από την αρχή της επαγγελματικής σταδιοδρομίας της, έχει συνεργασθεί με πληθώρα δικηγορικών γραφείων τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Αγγλία, με αποτέλεσμα να έχει αποκτήσει εξειδίκευση στη νομική μετάφραση. Περαιτέρω, έχει εργασθεί σε ασφαλιστικές εταιρείες ως μεταφράστρια ιατρικών κειμένων, όπως ενδεικτικά αναφέρεται η Interpartner Assistance (από το 2005 έως Μάιο 2015) και η ΑΧΑ ΡΡΡ (από το 2011 έως και σήμερα). Επιπλέον διαθέτει εμπειρία και μεγάλη εξειδίκευση σε μετάφραση επίσημων κειμένων της Ευρωπαϊκής Ένωσης καθώς έχει, μεταξύ άλλων, παράσχει υπηρεσίες μετάφρασης προς την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων.

Η κα Κακλαμάνη αναλαμβάνει την μετάφραση κειμένων με ιατρικό, τεχνικό και νομικό περιεχόμενο. Περαιτέρω διευθύνει το δίκτυο συνεργαζόμενων μεταφραστών του γραφείου μας.