Skip to content

Σχετικά με εμάς [découvrez-nous, chi siamo, Über uns]

Η ομάδα NomosFrasis αποτελείται από έμπειρους συνεργάτες με εξειδίκευση στην παροχή υπηρεσιών μετάφρασης, διερμηνείας και υποτιτλισμού, και ιδίως πιστοποιημένους γλωσσολόγους μεταφραστές, γλωσσομαθείς δικηγόρους και ιατρούς εξειδικευμένους στις ιατρικές μεταφράσεις.

Στόχος μας είναι η παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας στον γλωσσικό τομέα, με παράλληλη προσαρμογή των υπηρεσιών στις πελατειακές απαιτήσεις, διερευνώντας τις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε πελάτη μας.

Η καταξίωσή μας στον χώρο της μετάφρασης στηρίζεται στον επαγγελματισμό και στη διακριτικότητα που επιδεικνύουμε κατά τον χειρισμό των μεταφραστικών έργων και δη στην εμπρόθεσμη παράδοση μεταφραστικών έργων υψηλής ποιότητας. Παρακολουθούμε τις σύγχρονες εξελίξεις της αγοράς και διαρκώς προσαρμόζουμε τις υπηρεσίες μας.

Οι συνεργάτες μας φέρουν τα κατάλληλα ακαδημαϊκά προσόντα και εξειδικευμένη εμπειρία, ώστε να ανταποκρίνονται επακριβώς στις ανάγκες των πελατών μας.
Δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στη διάδραση των πελατών μας για τη συνεχή εξέλιξη των μεταφραστών και αναθεωρητών μας, ώστε να διασφαλίζεται υψηλό επίπεδο ορολογικής συνοχής και συνέπειας σε κάθε μεταφραστικό έργο.

Παρέχουμε τη δυνατότητα στους πελάτες μας να τοπικοποιούν και να προσαρμόζουν στην ελληνική σύγχρονη πραγματικότητα κάθε έργο προς μετάφραση.

Η ομάδα μας

Χριστίνα Κακλαμάνη

Μεταφράστρια

Μαρία Ειρήνη Τζιώτη

Μεταφράστρια

Αμαλία Αθανασίου

Μεταφράστρια - Διερμηνέας

Χρυσούλα Βερυκίου

Διαχείριση Έργων - Γραμματειακή Υποστήριξη

Διεύθυνση

Λ. Πατησίων 132 -Αθήνα 11257