Μεταφράστρια, Υπάλληλος Διοίκησης

Η Χρυσούλα είναι απόφοιτος του Κέντρου Εκπαίδευσης Μεταφραστών Metafrasi (2015-2016), με ειδίκευση στη μετάφραση εμπορικών, διοικητικών, οικονομικών, νομικών και κοινωνικών επιστημών και είναι πιστοποιημένη χρήστης του SDL Trados Studio Pro 2015. Είναι επίσης απόφοιτος της Θεολογικής Σχολής Αθηνών, του τμήματος Κοινωνικής Θεολογίας (1998-2001). Μιλάει άπταιστα αγγλικά, γαλλικά και ισπανικά.

Η προηγούμενη μακρόχρονη εργασιακή της εμπειρία ως υπάλληλος διοίκησης σε μία από τις πιο πολυτελείς εταιρίες κατασκευής και εμπορίας κοσμημάτων στην Ελλάδα, αλλά και ως καθηγήτρια ξένων γλωσσών αποδεικνύουν το ταλέντο που έχει να αναλύει, να ιεραρχεί και να επιλύει αιτήματα ή θέματα που προκύπτουν γρήγορα και αποτελεσματικά.

Το εκπαιδευτικό της υπόβαθρο και η μεταφραστική της εμπειρία σε συνδυασμό με τα διαπροσωπικά και οργανωτικά προσόντα και την ικανότητα διαχείρισης χρόνου οδηγούν στην αποτελεσματική παροχή μεταφραστικών υπηρεσιών με σκοπό τη δημιουργία και καλλιέργεια μακροπρόθεσμων σχέσεων που συνάδουν με τις αξίες και την πολιτική της εταιρίας μας.