Επικυρωμένες ή επίσημες μεταφράσεις είναι οι μεταφράσεις που προορίζονται για δημόσιους φορείς και υπηρεσίες, όπως υπουργεία, εφορίες, πανεπιστήμια, κ.λπ.  Σημείωση: η επίσημη ή επικυρωμένη μετάφραση είναι η μετάφραση εγγράφου που χρειάζεται κάποιος για να προσκομίσει σε δημόσια αρχή ή φορέα όπως ο ΑΣΕΠ, η Εφορία, Δημόσιες Υπηρεσίες, ΔΟΥ, ανώτατους εκπαιδευτικούς οργανισμούς  κ.λ.π ή όπου αλλού απαιτηθεί ο ενδιαφερόμενος να προσκομίσει συγκεκριμένα επίσημη μετάφραση.

Η επίσημη μετάφραση γίνεται κυρίως από μεταφραστή δικηγόρο ή δικηγόρο με δικαίωμα υπογραφής μετάφρασης. Η διαδικασία είναι εύκολη και γίνεται και ηλεκτρονικά. Το μόνο που θα χρειαστεί είναι να μας στείλετε το έγγραφο που έχετε προς μετάφραση ή να χρησιμοποιήσετε την ειδική φόρμας προσφοράς. Βρείτε κόστος της μετάφρασης σας άμεσα απο τον τιμοκατάλογό μας ή δείτε τις προσφορές μας.

Αναθεώρηση

Για τη διασφάλιση της ορθής και ακριβούς αποδόσεως του νοήματος του πρωτοτύπου κειμένου, κάθε μετάφρασμα αναθεωρείται από πεπειραμένους και εξειδικευμένους αναθεωρητές κειμένων, με προτεραιότητα στην ορολογική συνοχή και συνέπεια, ώστε να αντιστοιχεί επακριβώς στο νόημα του κειμένου-πηγής. Η υπηρεσία της αναθεωρήσεως συμπεριλαμβάνεται στην κοστολόγηση της μετάφρασης, την οποία λαμβάνετε